MAXIMO paneelbekisting

MAXIMO paneelbekisting MAXIMO paneelbekisting MAXIMO paneelbekisting Meer afbeeldingen  

Sneller met minder personeelsinzet door de eenzijdig te plaatsen MX centerpen

De MAXIMO Paneelbekisting minimaliseert verstoringen van het betonbeeld, waardoor een geordend naden- en centerpatroon ontstaat.

Door de MX centertechniek – een nieuw ontwikkeld, conisch centeringsysteem – heeft het MAXIMO systeem geen afstandhouders en conussen nodig. Vanwege het aanbrengen door één persoon en slechts van één zijde wordt bespaard op tijd en hulpmiddelen.

Naast de voordelen van paneelbekisting met betrekking tot flexibiliteit en een snellere bekistingstijd biedt MAXIMO een zichtbaar mooier betonoppervlak door de symmetrische ordening van de afzonderlijke elementen. Het gelijkmatige centerpatroon onderstreept het bereikbare resultaat nog verder.

Ervaart u meer over de voordelen van MAXIMO:

Voordelen
 • Centrale centering
  Het systeem met centraal geplaatste centering maakt het gebruik van alle centergaten noodzakelijk. Dit voorkomt fouten, o.a. omdat ongebruikte centerpengaten niet gedicht hoeven te worden.
 • Eenzijdig bedienbare centering
  Door de speciale centerpennen bespaart men een man aan de achterzijde.
 • Geordend naden- en centerpatroon
  Naast de flexibiliteit van een paneelbekisting biedt PERI MAXIMO de mogelijkheid tot het maken van zichtbetonvlakken door het toepassing van de meest geschikte paneelverdeling. Het gelijkmatige centerpatroon benadrukt bovendien het perfecte eindresultaat.
 • Referenties
 • Woontoren Odasingel in wording
 • LinkedIn
  Facebook
  Twitter