You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Inschrijfformulier Open Dag PERI Nederland: 4 oktober 2018

Vul onderstaande gegevens in voor uw aanmelding en klik op "verzenden". Bij voorkeur één formulier invullen per persoon of vermelden bij de opmerkingen dat u met meerdere personen komt.

* Verplicht

* Verplicht

* Verplicht

U kunt ons verwachten op:
(meerdere keuzes mogelijk)

Donderdag 4 oktober 2018

* Verplicht


* Gegevensbeschermingsbepalingen 

PERI respecteert uw privacy. Om de nieuwsbrief van PERI te ontvangen, moet u uw e-mailadres en uw voor- en familienaam opgeven. Voorafgaand aan de eerste verzending van de nieuwsbrief moet u uw e-mailadres uitdrukkelijk bevestigen in het kader van de zogenaamde 'Double Opt-In'-procedure. Daarna ontvangt u van PERI een bevestigings- en machtigingsmail met een link ter bevestiging van uw e-mailadres en de gelijktijdige validering van het nieuwsbriefabonnement.

U kunt zich op elk moment ook opnieuw uitschrijven voor de nieuwsbrief. Daartoe gebruikt u gewoon de in de nieuwsbrief voorziene link: 'Voor de nieuwsbrief afmelden'. Uw e-mailadres en uw voor- en familienaam worden uitsluitend door ons gebruikt en aan onze IT-serviceprovider CleverReach GmbH & Co. KG bezorgd voor de verzending van onze nieuwsbrief. Alle gegevens worden in de veilige datacentra van onze serviceprovider (www.cleverreach.com/de/datensicherheit/) in Europa bewaard.

De informatie wordt niet voor andere doeleinden doorgegeven.