You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

 

PERI is een familiebedrijf in de tweede generatie. Al bijna 50 jaar is PERI actief op de markt en is altijd al een pionier in de bekisting- en steigertechnologie geweest. Wat ons zo succesvol heeft gemaakt, is dat in alles wat we doen, we altijd  in de eerste plaats denken aan de voordelen voor onze klanten. Een samenwerking op basis van partnerschap en vertrouwen is een fundamentele waarde in ons bedrijf. Dit is tevens de basis voor onze klantrelaties.

 

Jaar van oprichting 1969
Hoofdvestiging Weissenhorn, Duitsland
Directie Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht, Leonhard Braig
Werkgebied Bekistingen, Steigers, Engineering, Plaatmateriaal
Aantal werknemers 7.700
Jaarlijkse omzet € 1.3 Miljard
Dochtervestigingen 64
Logistieke centra 120

 


Thuis in Weissenhorn, wereldwijd op locatie

Oorsprong en hoofdkantoor van al onze activiteiten

Centrale functies, productontwikkeling en de productie-faciliteiten bevinden zich sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 in Weissenhorn nabij Ulm in Zuid-Duitsland. In 2016 heeft PERI een extra locatie verworven, met inbegrip van productiehallen en een kantoorgebouw, in de Beierse stad Günzburg op ongeveer 20 km afstand van het hoofdkwartier. Hierdoor kan de productiecapaciteit weer duidelijk breiden.

Ons internationale management staat voor diepgaande deskundigheid. Met kennis en begrip van lokale procedures en bouwmethodieken, worden de juiste bekisting- en steigersystemen ontwikkeld om aan landspecifieke vraagstukken over de hele wereld te voldoen.De basis van ons succes voor al bijna 50 jaar: innovatie, internationalisatie en toegewijd personeel

 

Continue en gestage groei op basis van onze eigen kracht is onze stelregel voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. Dit is de reden waarom we voortdurend werken aan uitbreiding van ons aanbod van diensten, alsmede de productie capaciteit. Door de uitbreiding van bestaande locaties en het vestigingen van nieuwe filialen en landen, versterken we onze lokale aanwezigheid wereldwijd. Ons doel is om over de hele wereld nog dichter bij onze klanten te staan en in staat zijn ze nog beter en sneller te bedienen.

Onze medewerkers over de hele wereld, hun prestaties en competentie zijn ons werkelijke kapitaal. Hun hoge motivatie en speciale PERI teamgeest, een sterke klantgerichte benadering en hun dagelijkse focus op de werkelijke behoeften van de klant zijn de elementen die ons zo succesvol heeft gemaakt sinds de oprichting van PERI.

Onze succesfactoren zijn enorme innovatiekracht en internationalisering in een vroeg stadium. Drijfkracht hierachter zijn ongeveer 7700 medewerkers die zich inzetten om de beste individuele oplossing in het voordeel van onze klant te verstrekken.