You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI viert haar 50-jarig bestaan!

Het begon allemaal met de visie van Arthur en Christl Schwörer: Producten van PERI zouden het werk op de bouwplaats economischer, sneller en veiliger moeten maken voor onze klanten.

Dit is nu al 50 jaar onze missie, drijfveer en sleutel tot succes.

Door ondernemend denken, betrouwbaarheid, innovatieve kracht en onze passie voor onze klanten, zijn we ’s werelds leidende fabrikant en leverancier op het gebied van bekistingen en steigersystemen. PERI is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan 9500 werknemers, 1.56 miljard Euro omzet, en meer dan 160 filialen wereldwijd.

De basis van ons economisch succes bestaat uit onze onmiskenbare PERI cultuur en onze PERI waarden, die onze samenwerking kenmerken en de PERI spirit vormen. We weten het zeker: PERI’s succes is boven alles het succes van onze medewerkers en van het PERI team over de hele wereld.

En daarom viert PERI haar verjaardag met alle medewerkers, in alle PERI locaties over de hele wereld. Onze PERI feesttrucks doorkruisten Europa en Noord-Amerika en brachten het jubileumfeestje naar onze dochterondernemingen.

 

50 jaar: de geschiedenis van PERI
 
50 jaar PERI
 
50 jaar PERI
 
Ontdek de geschiedenis!