You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

FSC®- / PEFC™-gecertificeerd

Certificaat / scope 

PERI BeNeLux B.V. heeft in haar totale bedrijfsproces duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al bij de productontwikkeling wordt gekeken naar materiaaloptimalisering en besparingen. We kiezen ook steeds voor duurzaam en ecologisch materiaal.

We zijn dan ook verheugd om u te kunnen mededelen dat, in navolging van ons moederbedrijf in Duitsland, PERI BeNelux het FSC®-certificaatheeft behaald.

Voor u, als gewaardeerde relatie, betekent dit dat ons gecertificeerd houten plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen komt en dat er van de bron tot eindgebruiker controle kan worden gehouden op de traceerbaarheid. Wij betrekken onze materialen van partners die het principe van ecologisch en sociaal-economisch ondernemen in de bosbouw volgen. 

Voor elke toepassing hebben wij een zeer uitgebreid assortiment plaatmateriaal uit voorraad leverbaar. In deze categorie bieden wij o.a. betonplex voor dek of wand en constructief plaatmateriaal aan in elke gewenste dikte en afmeting. Maar ook plaatmateriaal met speciale vormgeving of afmetingen kunnen wij voor u zagen, frezen en samenstellen. Kortom, PERI kan u een zeer uitgebreid assortiment plaatmateriaal leveren om uw werk conform de gestelde eisen te vervaardigen.

Vermeldenswaardig is dat PERI BeNeLux Nederland haar voormontage van bekistingen voortaan eveneens onder het FSC®- en PEFC™-certificaat kan aanleveren.