You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Nagenieten van de Infra Relatiedagen 2020

Infra-relatiedagen-2020

Fijn dat je erbij was!

Van 4 tot 6 februari stond PERI op de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Hier presenteerden wij verschillende van onze producten, en onze collega's stonden voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Mocht u niet aanwezig zijn geweest, bekijk dan onderstaande sfeerimpressie eens en wellicht zien we u bij onze volgende beurs!

Op de hoogte blijven

Blijf je graag op de hoogte van volgende evenementen en bekisting- of steigerprojecten? Schrijf je dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Geen spam, beloofd :-)

> Ja, ik wil de PERI nieuwsbrief ontvangen

DUO lichtgewicht bekisting

DUO is een revolutionair lichtgewicht bekistingssysteem, vervaardigd uit een ijzersterke polymeren kunststof en uiterst eenvoudig in gebruik. Het grootste paneel weegt nog geen 25 kg, waardoor het met de hand verplaatst kan worden. DUO panelen worden met een eenvoudig draai- en kliksysteem aan elkaar gemonteerd en werkt daardoor tot twee keer sneller dan traditionele systemen. De bekistingsplaat laat zich op de bouwplaats gemakkelijk vervangen: een absoluut unicum onder de lichtgewicht systemen.

Meer ontdekken over DUO

PERI UP Flex Trappentoren 75

De lichtgewicht aluminium trap met een breedte van 75 cm wordt gemonteerd op consoles van het modulaire steigersysteem, PERI UP. Het resultaat is een steigertrap met tegenovergestelde looprichting of in dezelfde looprichting. De PERI UP Flex Trap 75 kan tot 100 m hoog reiken en wordt gemonteerd op vier staanders. De toelaatbare belasting bedraagt 2,00 kN/m² en is daarmee bijzonder goed geschikt voor toegangen tot een werf of bouwplaats.

Meer weten over PERI UP Flex trappentoren 75

PERI UP Easy

PERI UP Easy is dé innovatieve gevelsteiger van PERI. Het verenigt veiligheid met snelheid. PERI UP Easy is, dankzij het geringe aantal componenten en hun lage gewicht, een “lichtgewicht” onder de gevelsteigers. Een uiterst veilig en veelzijdig systeem, zo ontworpen dat door het vooruit monteren van de leuningen, geen extra voorloopleuningen nodig zijn. Bijzonder snel te monteren, omdat door het “gravity lock” systeem nauwelijks gereedschap nodig is. PERI UP Easy is te combineren met de systeemcomponenten van PERI UP Flex, waardoor het een “totaal” steigersysteem wordt.

Meer ontdekken over de PERI UP Easy gevelsteigers

PERI MAXIMO bekisting

De MAXIMO Paneelbekisting minimaliseert verstoringen van het betonbeeld, waardoor een geordend plaatnaden- en centerpatroon ontstaat. Door de MX centertechniek – een nieuw ontwikkeld, conisch centeringsysteem – heeft het MAXIMO systeem geen afstandhouders en conussen nodig. Vanwege het aanbrengen door één persoon en slechts van één zijde wordt bespaard op tijd en hulpmiddelen.

Naast de voordelen van paneelbekisting met betrekking tot flexibiliteit en een snellere bekistingstijd biedt MAXIMO een zichtbaar mooier betonoppervlak door de symmetrische ordening van de afzonderlijke elementen. Het gelijkmatige centerpatroon onderstreept het bereikbare resultaat nog verder.

Meer ontdekken over MAXIMO

 

Heb je nog vragen?

Mail naar info@peri.nl voor een afspraak met een Sales Engineer bij u uit de buurt.