You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Nagenieten van de Open Dag

Open Dagen 2017

Fijn dat je erbij was!

Tijdens onze Open Dag op donderdag 4 oktober maakten onze bezoekers kennis met ons nieuwe bekistings- en steigermateriaal PERI DUO en PERI UP Easy, en met de PERI-ontwikkelingen op het gebied van 3D en BIM. Bovendien werd de nieuwe demohal en de nieuwe kantoren aan de Madame Curieweg officieel geopend door de wethouder van economie, innovatie en financiën, Jan Goijaarts. Ontdek de nieuwe expohal

Ontdek je het liever zelf? Maak een afspraak met uw sales engineer of mail naar info@peri.nl.

PERI DUO

DUO is een revolutionair lichtgewicht bekistingssysteem, vervaardigd uit een ijzersterke polymeren kunststof en uiterst eenvoudig in gebruik. Het grootste paneel weegt nog geen 25 kg, waardoor het met de hand verplaatst kan worden. DUO panelen worden met een eenvoudig draai- en kliksysteem aan elkaar gemonteerd en werkt daardoor tot twee keer sneller dan traditionele systemen. De bekistingsplaat laat zich op de bouwplaats gemakkelijk vervangen: een absoluut unicum onder de lichtgewicht systemen.

Meer ontdekken over DUO

PERI UP Easy

PERI UP Easy is dé innovatieve gevelsteiger van PERI. Het verenigt veiligheid met snelheid. PERI UP Easy is, dankzij het geringe aantal componenten en hun lage gewicht, een “lichtgewicht” onder de gevelsteigers. Een uiterst veilig en veelzijdig systeem, zo ontworpen dat door het vooruit monteren van de leuningen, geen extra voorloopleuningen nodig zijn. Bijzonder snel te monteren, omdat door het “gravity lock” systeem nauwelijks gereedschap nodig is. PERI UP Easy is te combineren met de systeemcomponenten van PERI UP Flex, waardoor het een “totaal” steigersysteem wordt.

Meer ontdekken over de PERI UP Easy gevelsteigers

PERI 3D BIM AUGMENTED EXPERIENCE

BIM (“Building Information Modeling”) biedt de mogelijkheid virtueel te bouwen, voordat het werkelijke bouwproces plaatsvindt, zodat problemen vroegtijdig ontdekt en voorkomen kunnen worden. Ontdek de nieuwe PERI-ontwikkelingen op dit gebied.

Met een op uw smartphone of tablet te downloaden app kunt u, aan de hand van een 2D tekening, op uw scherm een perfect en realistisch 3D-bekistingsmodel bekijken. Ook kunt u met gebruik van een HoloLens in onze tentoonstellingsruimte virtuele 3D-tekeningen van onze bekistingen als het ware “binnenwandelen”. PERI toont u de toekomst. 

Meer ontdekken over BIM