You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Wij blijven tot uw dienst, thuis (en op kantoor)

Laatste update: 20/11/2020 18u

Beste klanten,

Naar aanleiding van de aanzienlijke verstrenging van de nationale COVID-19 maatregelen na de persconferentie van het Nederlandse kabinet, heeft ook PERI BeNeLux de nodige maatregelen waar nodig aangescherpt. De hieronder genoemde maatregelen blijven van kracht, met een maximale nadruk op verplicht thuiswerken waar dat mogelijk is, als ook op het correct gebruik van het mondmasker.

We benadrukken dat alle bezoekers, chauffeurs en leveranciers verplicht zijn een mondmasker te dragen bij het betreden van de PERI gebouwen. Deze verplichting geldt eveneens op de buitenterreinen indien de veilige afstand van 1,5 meter niet gerespecteerd kan worden. 

U kunt blijven rekenen op uw vertrouwde dienstverlening.

Magazijn, cleaning & repair & montagediensten
Om het risico op besmetting maximaal in te perken, hebben wij de magazijndiensten ingericht volgens de regels van ‘social distancing’ inclusief het correct gebruik van mondmaskers. Deze regels gelden eveneens tijdens de (lunch)pauzes en het woon-werk verkeer.

Kantoor
De fysieke aanwezigheid van onze interne teams, die uiterst noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, is tot een minimum teruggeschroefd om besmetting maximaal te voorkomen. Alle regels inzake het gebruik van het mondmasker worden in acht genomen. Zoals de overheid voorschrijft, wordt er maximaal van huis uit gewerkt.

Buitendienst
Onze ondersteunende en externe (sales)werknemers zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. De klant- en bouwplaatsbezoeken blijven doorgaan en vinden steeds plaats met strenge inachtneming van onze en uw voorzorgsmaatregelen.

Leveranciers
Onze leveranciers mogen hun goederen afleveren op de daarvoor bestemde plekken. Om het risico op besmetting maximaal in te perken, gelden ook hier de regels van ‘social distancing’ als ook verplichting tot het correct dragen van een mondmasker.

Voorraden
De voorraden zijn volledig op peil. Dit geldt voor de voorraden in Nederland, België maar ook op de fabriek in Duitsland. We kunnen dan ook aan elke vraag voldoen.

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit.

Mocht u meer informatie willen, of heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste PERI contactpersoon of bellen naar de algemene nummers

PERI BeNeLux België            T +32 (0)52 31 99 31

PERI BeNeLux Luxemburg    T +352 2650 2465

PERI BeNeLux Nederland      T +31 (73) 5 47 91 00

Met vriendelijke groeten, 

Het PERI team.

Voor meer info over het Coronavirus COVID-19, kunt u steeds terecht op de informatieve website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Update 18/03/2020 12u12

Beste klanten,

Gezien de onlangs aangescherpte maatregelen door de lokale overheden, vindt u hierbij een uitgebreid overzicht van de maatregelen binnen de PERI BeNeLux groep naar aanleiding van het verhoogd risico op besmetting door het coronavirus COVID-19.

Onze locatie te Schijndel (NL), Boom (BE) en Contern (LUX) blijven voorlopig open. Wij nemen hierbij alle richtlijnen van de lokale overheden in acht.

Stockyard, cleaning & repair & montagediensten
Om het risico op besmetting maximaal in te perken, hebben wij de magazijndiensten ingericht volgens de regels van ‘social distancing’. Deze regels gelden eveneens tijdens de (lunch)pauzes en het woon-werk verkeer.

Kantoor
De fysieke aanwezigheid van onze interne teams, die noodzakelijk zijn voor de bedrijfsvoering, is tot een absoluut minimum teruggeschroefd om besmetting maximaal te voorkomen. Zoals de richtlijn gebiedt, wordt er maximaal van huis uit gewerkt.

Buitendienst
Onze ondersteunende en externe (sales)werknemers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn op de vertrouwde werktijden bereikbaar via e-mail en telefoon. Onze werknemers zullen de komende weken niet bij u op bezoek komen.

Leveranciers
Onze leveranciers mogen hun goederen afleveren op de daarvoor bestemde plekken. Om het risico op besmetting maximaal in te perken, gelden ook hier de regels van ‘social distancing’.

Voorraden
De voorraden zijn alsnog volledig op peil. Dit geldt voor de voorraden in Nederland, België maar ook op de fabriek in Duitsland. Voorlopig kunnen we dan ook nog aan elke vraag voldoen.

Wij houden de ontwikkelingen betreffende het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten en treffen waar nodig verdere maatregelen. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers heeft op dit moment onze hoogste prioriteit.

Mocht u meer informatie wensen of hebt u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste PERI contactpersoon of bellen naar de algemene nummers

PERI BeNeLux België            T +32 (0)52 31 99 31

PERI BeNeLux Luxemburg    T +352 2650 2465

PERI BeNeLux Nederland      T +31 (73) 5 47 91 00

Met vriendelijke groeten, 

Het PERI team.

Voor meer info over het Coronavirus COVID-19, kan u steeds terecht op de informatieve website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Update: 17/03/2020 12u00

Beste klant,
 
Het coronavirus COVID-19 grijpt snel om zich heen en de overheid neemt drastische maatregelen om de verspreiding ervan tegen te gaan. Als bedrijf gaan we onze verantwoordelijkheid in deze crisis niet uit de weg.

PERI BeNeLux neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om haar klanten en leveranciers, onze medewerkers en hun familie maximaal te beschermen en gezond te houden. Daarbij hebben we alles in het werk gesteld om u als klant nog optimaal te kunnen bedienen en blijven we (voorlopig) volledig operationeel. Onze medewerkers blijven bereikbaar via de gekende kanalen.

We rekenen op uw begrip in geval van vertraging bij montage en/of uitlevering en doen er alles aan om uw projecten op de best mogelijke manier te blijven opvolgen.
 
Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten,

Het voltallige PERI team.